Nieuws - Gezond4you

Nieuws


Nieuws over ons Avontuur bij de Bootcamp Obstakelrun in Eefde!

Lees alles over onze fantastische dag waarop 13 dames van Gezond4You de uitdagende Obstakelrun in Eefde overwonnen, georganiseerd door Rick Harmsen Bootcamp. Met een glimlach van voldoening hebben we deze sportieve uitdaging succesvol volbracht, samen met onze Bootwalk, Bootcamp en Circuittraining groepen van Gezond4You uit Neede.

belrinkelen finisch

Lees verder...

Geplaatst op 21-06-2024 door Janet.Wereld Astma Dag

Wist je dat vandaag Wereld Astma Dag is? Een dag om stil te staan bij onze ademhaling en hoe we het beste voor onze longen kunnen zorgen. Ook als je astma hebt, hoef je niet stil te zitten! Bij Gezond4You geloven we in een gezonde leefstijl voor vrouwen tussen de 30 en 60 jaar, waarbij buiten sporten een belangrijk onderdeel is.

 

7 mei wereld Astma dag

Waarom is bewegen en buitensporten zo goed als je astma hebt? Hier zijn een paar tips en adviezen om jou te motiveren:

 

Lees verder...

Geplaatst op 07-05-2024 door Janet.Hoe een Positieve Mindset je Helpt bij het Behouden van een Gezond Gewicht:

Ontdek de sleutel tot blijvend gewichtsbehoud! Als BGN-gewichtsconsulent en leefstijlcoach deel ik waardevolle inzichten en praktische tips om een sterke mentale gezondheid te cultiveren. Leer zelfreflectie, stel realistische doelen, overwin uitdagingen en focus op zelfzorg voor een gezonder en gelukkiger leven. Benieuwd naar meer? Klik hier om de volledige tekst te lezen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen op jouw reis naar een gezonder gewicht en welzijn!

blog 1  Ben jij klaar om een blijvend gezond gewicht te behouden 1

Lees verder...

Geplaatst op 23-04-2024 door Janet.De ultieme gids voor een gezonde leefstijl:

Wil je een gezonde levensstijl nastreven maar weet je niet waar te beginnen? Bij Gezond4You deel ik graag enkele essentiële tips volgens de richtlijnen van De Gezondheidsraad en Het Voedingscentrum:

Eet gevarieerd en gebalanceerd.
Let op portiecontrole en vermijd bewerkte voeding.
Zorg voor voldoende hydratatie.
Blijf actief met regelmatige lichaamsbeweging.
Prioriteer voldoende slaap en stressmanagement.
Wees realistisch en geduldig in je doelen.
Zoek professionele begeleiding indien nodig.


Wil je meer weten over deze tips en hoe je een gezonde levensstijl kunt bereiken?

Lees verder...

Geplaatst op 23-04-2024 door Janet.Regenachtige Dagen? Geen Probleem! Ontdek Hoe Je Positieve Energie Kunt Vinden met Onze Buitenlessen!

Merken jullie het ook? Na een poosje van mooi voorjaarsweer lijken deze regenachtige dagen soms onze positieve energie en motivatie een beetje te temperen. Maar geen zorgen, we kunnen die vibe weer oppakken!

omarm ook de regenachtige dagen

Hier zijn een paar tips om ons weer op het juiste spoor te krijgen:

Lees verder...

Geplaatst op 16-04-2024 door Janet."Stop met het verspillen van tijd!"

Als BGN-gewichtsconsulent en leefstijlcoach ontmoet ik dagelijks mensen die worstelen met energie-vretende situaties en negatieve invloeden. En eerlijk gezegd, ik ben zelf ook niet immuun voor die uitdagingen. Maar hoe kunnen we hiermee omgaan? Hoe vinden we de kracht om negativiteit achter ons te laten en positiviteit te omarmen? Hier deel ik graag mijn inzichten.

Laten we kostbare tijd niet langer verspillen!

stop met verspillen van kostbaar tijd


 

Lees verder...

Geplaatst op 15-04-2024 door Janet.Gezond Onderweg: 5 Tips voor Succes!

Hey daar, avonturiers van een gezonde levensstijl! Ben je klaar voor een middagje winkelen, een gezellig etentje of een paar dagen weg? Dan heb ik hier 5 waardevolle tips om je te helpen gezond te blijven terwijl je onderweg bent!

1 vijf Tips voor Succes!.

Lees verder...

Geplaatst op 12-04-2024 door Janet.Zomerfit in simpel stappenplan!

Wil jij graag afvallen, maar ben je niet zeker waar te beginnen? Gezond4You is er om je te helpen! Als je zelfstandig aan de slag wilt gaan met afvallen, hebben we hier 5 handige tips voor je om je op weg te helpen naar succes. En vergeet niet, we staan altijd klaar om je te ondersteunen en begeleiden wanneer je dat nodig hebt!

Zomerfit in simpel stappenplan

Lees verder...

Geplaatst op 05-04-2024 door Janet.Optimaliseer je slaaproutine met deze waardevolle adviezen van Gezond4You!

Word je 's ochtends niet vol energie wakker en merk je dat je gezondheidsdoelen moeilijk te bereiken zijn vanwege een verstoorde nachtrust? Geen zorgen! Bij Gezond4You begrijpen we hoe cruciaal een goede nachtrust is voor een gezonde levensstijl. Daarom delen we graag enkele praktische tips om jouw slaapgewoonten te verbeteren.

moe

 

Lees verder...

Geplaatst op 12-03-2024 door Janet.CALORIEËN IN SINTERKLAAS SNOEPGOED

Het is weer de gezelligste tijd van het jaar en de Goed Heiligman is alweer een week in het land. Natuurlijk heeft hij ook een hoop lekkers meegenomen. Zakken vol chocoladeletters, pepernoten, taaitaai, marsepein en ook speculaas. Hoe weersta je die verleiding? Niet! Wat ons betreft geniet je van al dit lekkers, als het pakjesavond is. Niet al weken ervoor, of ook de dagen erna. Want er zitten best wat calorieën in Sinterklaas snoepgoed.

Als je toch een beetje op wilt letten, kan het ook handig zijn om van tevoren al te bedenken wat je neemt. Vervolgens kun je er tijdens het boodschappen al rekening mee houden, zodat je niet teveel snoepgoed in huis haalt. Ook is het handig om te weten hoeveel calorieën er eigenlijk in al dat snoepgoed zit, wij hebben het voor jullie opgezocht.


SOORTEN SNOEPGOED:

315313247_796808628308996_7760190381446045912_n

Lees verder...

Geplaatst op 08-11-2023 door Janet.Sporten op eigen niveau!

De drempel om te gaan sporten is soms heel hoog. Je bent er al zo vaak met goede moed aan begonnen, maar je hield het nooit vol. Bovendien wist je niet precies hoe je het aan moest pakken. Herkenbaar?


Gezond4You haalt de drempels voor je weg. Ik help om je conditie te verbeteren en om de balans tussen inspanning en ontspanning terug te vinden. Ik doe dit op een manier die bij je past: laagdrempelig, flexibel en met plezier!

 

Lees verder...

Geplaatst op 04-04-2022 door Janet.Vandaag wil ik een heel mooie resultaat met jullie delen!

Normaal plaats ik geen blote body foto’s, maar deze keer maak ik een uitzondering.

Een prestatie waar deze jonge man en zijn coach zeker trots op kunnen zijn.

 Bart

Goede voornemens maken is belangrijk. Niet zo zeer omdat het je een positieve boost geeft, het stelt je ook in staat om je eigen grenzen te verleggen – maar dan moet je het wel volhouden uiteraard.

Bart is het perfecte voorbeeld van een gemotiveerde persoon die een plan compleet tot in de puntjes kan opvolgen.

Lees verder...

Geplaatst op 14-06-2021 door Janet.