Sportaanbod bij Gezond4You - Gezond4you

Sportaanbod bij Gezond4You

 

Sporten is gezond voor ons!

Gezond4You biedt verschillende soorten sport aan in de buitenlucht:

  

BOOTCAMP

Geef jezelf volledig in de buitenlucht!

 

Meld je aan voor onze Bootcamp en sport lekker buiten op de Needse Berg onder leiding van een gediplomeerde trainster. Bootcamp is een intensieve training van een uur, bestaande uit zowel cardio- als krachttraining. Sportmaterialen zijn niet nodig. Alles wat we nodig hebben vinden we op de Needse Berg. We gebruiken natuurlijke objecten zoals boomstammen, maar ook bankjes, de uitkijktoren en alle mogelijkheden van de Ordelmanskoële en het Beukenbos. Zo wordt deze mooie omgeving volledig benut en is het leuk om te trainen in een gezellige groep. Push jezelf tot het uiterste en verbeter je weerstand, kracht, conditie en verbrand ook nog eens vet. Door de frisse buitenlucht voel jij je al snel fitter, fysiek en mentaal.

Deze training wordt alleen gegeven op de Needse Berg.

 

BOOT-WALK

Houd je van buitensporten, maar is hardlopen geen optie? Dan is Boot-walk wel iets voor jou!

 

Boot-walk is een variant op het populaire Bootcamp. Boot-walk is een gevarieerde training gericht op flexibiliteit, balans en comfort. In plaats van hardlopen wordt er bij Boot-walk in een stevig tempo sportief gewandeld. In de actieve pauzes worden spierversterkende oefeningen gedaan. Alle oefeningen worden uitgebreid uitgelegd en begeleid zodat er zo min mogelijk kans op blessures is. Boot-walk is een les voor iedereen, van jong tot oud, fit als ook geheel niet fit, die graag buiten actief is maar hardlopen en de reguliere bootcamp trainingen te zwaar of te belastend vindt. De route, afstand en oefeningen zijn steeds wisselend. Het is een ideale training om op relatief snelle manier (weer) fit te worden zodat je lekker in je vel zit. De kracht van Gezond4You is: Je kunt en mag zijn zoals je bent, met je eigen persoonlijke doelen waar jij aan wilt werken. De Gezond4You trainster zorgt ervoor dat het LEUK is om fanatiek te trainen en dat je kunt lachen en plezier hebt tijdens de Boot-walk les!

Wees niet bang dat je te weinig conditie hebt. Daar gaan we aan werken en je maakt iedere keer weer een stap vooruit!

Deze training wordt gegeven op de Needse Berg en buitengebied van Lochuizen.

 

CROSSFIT

Een training om fitter en sterker te worden

 

De CrossFit is een functionele training, ingericht voor een intensieve full-body workout in de frisse buitenlucht van Lochuizen. In de CrossFit les gebruiken we materialen zoals touwen, medicine ball, hoepels, springtouwen, barbells, kettlebells en natuurlijke materialen. Tijdens de training gebruik je bewegingen uit het dagelijks leven, zoals rennen en/of wandelen, tillen, duwen en springen. Maar dan veel intensiever! Om naar een sterk, lenig en gebalanceerd lichaam toe te trainen, jouw conditie te verbeteren en vet te verbranden.

Deze training wordt gegeven in Lochuizen. 

 

Gezond4You-Fit

Gezond4You-Fit is voor iedereen die van afwisseling houdt.

Het is de meest gevarieerde groepsles van Gezond4You met een breed scala aan oefeningen.

 

Zo trainen we de even weken op Nieuw Olthaar in Lochuizen. Een mooie sport locatie met vele mogelijkheden waaronder het bos en sportvelden. Vaak maken we ook gebruik van materialen zoals touwen, medicineball, hoepels, springtouwen, barbells, kettlebells en natuurlijke materialen.

De oneven weken trainen we op de Needse Berg, losse materialen hebben we daar niet nodig. Het is een heerlijk gebied om te trainen. We maken gebruik van de natuurlijke objecten zoals boomstammen, maar ook bankjes, de uitkijktoren en alle mogelijkheden van de Ordelmanskoële en het Beukenbos ons bieden.

Bij een Gezond4You-Fit les werk je op een plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, balans, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. Gezond4You-Fit laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Deze training wordt gegeven;

  • Even weken in Lochuizen
  • Oneven weken op de Needse-berg.

 

Trainen op je eigen niveau

Wees niet bang dat je te weinig conditie hebt. Daar gaan we aan werken en je maakt iedere keer weer een stap vooruit. Iedereen doet wat voor hem of haar haalbaar is en werkt aan zijn eigen doel. Gezond4You is een gediplomeerde trainster en zorgt ervoor dat het LEUK is om fanatiek te trainen en dat je kunt lachen en plezier hebt tijdens de sportlessen!

 

Alle lessen worden onder begeleiding van een gediplomeerde sportinstructeur gegeven (FITNED geregistreerd).

 

Hoe werkt het?

De eerste training is altijd gratis, zodat je kunt ervaren wat Gezond4You Boot-walk, Bootcamp of CrossFit is. Je proeft de sfeer binnen de groep en ontdekt of een van de lessen iets voor jou is. Durf jij de uitdaging aan? Klik dan hier!

Trainingstijden? Klik hier