Sportaanbod bij Gezond4You - Gezond4you

Sportaanbod bij Gezond4You

 Sporten is leuk en gezond voor ons!

 

 

film van ons sportoverzicht van 2023

 

filmpje van ons sportieve uitje bij Rick Harmsen Bootcamp Obstakelrun in Eefde 2024

 

Gezond4You biedt verschillende soorten sport aan in de buitenlucht en in de winter ook binnen o.a.:

 

BOOTCAMP

Geef jezelf volledig in de buitenlucht!

 Meld je aan IMG20230719110945voor onze Bootcamp en sport lekker buiten op de Needse Berg onder leiding van een gediplomeerde trainster. IMG20230719103603Bootcamp is een intensieve training van een uur bestaande uit zowel cardio- als krachttraining. Sportmaterialen zijn niet nodig. Alles wat we nodig hebben vinden we op de Needse Berg. We gebruiken natuurlijke objecten zoals boomstammen, maar ook bankjes, de uitkijktoren en alle mogelijkheden van de Ordelmanskoële en het Beukenbos. Zo wordt deze mooie omgeving volledig benut en is het leuk om te trainen in een gezellige groep. Push jezelf tot het uiterste en verbeter je weerstand, kracht, conditie en verbrand ook nog eens vet. Door de frisse buitenlucht voel jij je al snel fitter, fysiek en mentaal. (Looptempo hardlopen)

Deze training wordt alleen gegeven op de Needse Berg. 

 

 

 

BOOTCAMP-LIGHT

Is Bootcamp te pittig voor je en geeft Power-walk je te weinig uitdaging, dan is Bootcamp-Light vast iets voor jou.

IMG20230806091453

De gevarieerde bootcamp lessen zijn een leuke training in de buitenlucht, toegankelijk voor iedereen die van een uitdaging houdt.

De BOOTCAMP-LIGHT lessen zijn minder zwaar en intensief dan de reguliere Bootcamp lessen en wat pittiger dan de Boot-Walk lessen. a467cfec-c70a-44b8-a124-32e9014f1fed

Het loop tempo in deze lessen ligt op Power-walk niveau. Alle aspecten van de bootcamp trainingen worden echter wel aangesproken tijdens deze training: CONDITIE, KRACHT, STABILITEIT, COÖRDINATIE en MOBILITEIT in een gezellige groep! Uiteraard stimuleren wij (en je mede bootcampers) je om het maximale uit jezelf te halen!

Deze training wordt alleen gegeven op de Needse Berg.

 

BOOT-WALK

Houd je van buitensporten, maar is hardlopen geen optie? Dan is Boot-walk wel iets voor jou!

IMG20230723091933Boot-walk is een variant op het populaire Bootcamp. Boot-walk is een gevarieerde training gericht op flexibiliteit, balans en comfort. In plaats van hardlopen wordt er bij Boot-walk sportief gewandeld. In de actieve pauzes worden spierversterkende oefeningen gedaan. Alle oefeningen worden uitgebreid uitgelegd en begeleid zodat er zo min mogelijk kans op blessures is. IMG_20220824_204715~2Boot-walk is een les voor iedereen, van jong tot oud, fit als ook geheel niet fit, die graag buiten actief is maar hardlopen en de reguliere bootcamp trainingen te zwaar of te belastend vindt. De route, afstand en oefeningen zijn steeds wisselend. Het is een ideale training om op relatief snelle manier (weer) fit te worden zodat je lekker in je vel zit. De kracht van Gezond4You is: Je kunt en mag zijn zoals je bent, met je eigen persoonlijke doelen waar jij aan wilt werken. De Gezond4You trainster zorgt ervoor dat het LEUK is om fanatiek te trainen en dat je kunt lachen en plezier hebt tijdens de Boot-walk les!

Wees niet bang dat je te weinig conditie hebt. Daar gaan we aan werken en je maakt iedere keer weer een stap vooruit!

Deze training wordt gegeven op de Needse Berg.

 

BOOT-WANDELEN 

Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen!

 

Bij Boot-wandelen gaan we samen wandelen oIMG_20220526_091010nderweg doen we verschillende oefeningen op het gebied van CONDITIE, KRACHT, STABILITEIT, COÖRDINATIE en MOBILITEIT.

We werken in de les zowel individueel als in teamverband aan je gehele lichamelijk fitheid.

borstTijdens deze les gaan we gezellig met elkaar bewegen en sporten voor een gezonder en vitaler leven. Dit doet ieder op zijn eigen niveau waarbij je gecoacht wordt om op een effectieve en efficiënte manier vet te verbranden, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je spieren te versterken.

 

Is je conditie nu nog laag dan is deze les een hele mooie instap les voor jou. Aan je conditie en fitheid gaan we samen aan werken. Elke keer zul je weer een stap vooruit maken!

Deze training wordt gegeven op de Needse Berg.

 

 

CIRCUITTRAINING

Een training om fitter en sterker te worden

9b4c2ce9-d841-4003-881a-043c89a624a9

De circuittraining is een functionele training, ingericht voor een intensieve full-body workout in de frisse buitenlucht van Lochuizen. In de circuittraining les gebruiken we materialen zoals touwen, medicine ball, hoepels, springtouwen, barbells, kettlebells en natuurlijke materialen. Tijdens de training gebruik je bewegingen uit het dagelijks leven, zoals rennen en/of wandelen, tillen, duwen en springen. Maar dan veel intensiever! Om naar een sterk, lenig en gebalanceerd lichaam toe te trainen, jouw conditie te verbeteren en vet te verbranden.trashed-1665603845-IMG_20220912_192102

 

Deze training wordt gegeven op sportpark Nieuw Olthaar, Diepenheimseweg 32a in Lochuizen (Neede)

 

 

1-OP-1 PERSONAL TRAINING

Wil je liever 1 op 1 trainen onder begeleiding van een professionele trainster? Dat kan ook!

 

trashed-1650557385-IMG_20220309_102431Bij personal training (1 op 1 training) waarbij jij onder professionele en persoonlijke begeleiding gemotiveerd naar jouw persoonlijke doelstelling(en) toewerkt. train jij liever samen met een familielid, vriend, vriendin of kennis? Dan is een DUO PT iets voor jullie!

 

Onze personal training trajecten zijn er voor iedereen die een stap wil zetten richting een betere gezondheid. Of je nou een beginnende, ervaren, jonge of oud, man of vrouw bent maakt niet uit. We begeleiden je op een professionele en uitdagende wijze richting je persoonlijke doelstellig(en).ceab4dd6-f88a-418e-9fb6-16816ddcc306

Onze 1-op-1 personal training trajecten zijn inclusief; een gratis intakegesprek, 6 lessen van 60 minuten en 3x een meet en weegmoment indien gewenst. 

 

Losse les is ook mogelijk!

 

 

 Gelster Fit(ter)

Sport jij liever binnen dan is Gelster Fit(ter) misschien iets voor jou!

lieke batle rope 

In de wintermaanden hebben we Gelster fit(ter dit is een circuittraining die in fullbody workout wordt gegeven. De locatie waar deze training wordt gegeven is binnen in sporthal De Benneker in Gelselaar. In deze training ga je werken aan je conditie, kracht, stabiliteit en mobiliteit van je hele lichaam.

De lessen zijn gevarieerd met muziek op de achtergrond. Tijdens de lessen wordt er werk aan je fitheid zonder maar ook met verschillende attributen zoals touwen, medicine ball, hoepels, gewichten, kettlebells en bankjes bv..jannneke henk bas

Het is gebleken dat deze les voor iedereen toegankelijk is. Wees niet bang dat je te weinig conditie hebt; iedereen traint op zijn/haar eigen niveau. De trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen aan deze les. Iedereen doet wat voor hem/haar haalbaar is en werkt aan zijn/haar eigen doel. Uiteraard zal de trainster er voor zorgen dat iedereen daadwerkelijk tot het uiterste gaat!

Deze training wordt alleen gegeven in Gymzaal De Benneker, Driessenweg 25, 7275 AD  in Gelselaar

 

 

Bij Gezond4You train je op eigen niveau

Wees niet bang dat je te weinig conditie hebt. Daar gaan we aan werken en je maakt iedere keer weer een stap vooruit. Iedereen doet wat voor hem of haar haalbaar is en werkt aan zijn eigen doel. Gezond4You is een gediplomeerde trainster en zorgt ervoor dat het LEUK is om fanatiek te trainen en dat je kunt lachen en plezier hebt tijdens de sportlessen!

 

Alle lessen worden onder begeleiding van een gediplomeerde sportinstructeur gegeven (FITNED geregistreerd). 

 

Hoe werkt het?

De eerste training is altijd gratis, zodat je kunt ervaren wat Gezond4You Boot-walk, Bootcamp of CrossFit is. Je proeft de sfeer binnen de groep en ontdekt of een van de lessen iets voor jou is. Durf jij de uitdaging aan? Klik dan hier!

Trainingstijden? Klik hier