Wie staat er achter Gezond4You - Gezond4you

Wie staat er achter Gezond4You

De drijvende kracht van Gezond4You is Janet Bannink, jouw gids op het pad naar welzijn en gezondheid.

1c4574ac-4300-4502-a527-830ba90de6a6In 2016 was ik nog aan de slag als kok, maar mijn professionele geluk liet te wensen over. Het was tijd voor verandering. Twee jaar later, na een intense studie, draag ik met trots de titel van lifestyle coach, gewapend met een arsenaal aan diploma's, waaronder BGN-gewichtsconsulent, Fitnesstrainer, Bootcamptrainer 2.0, Trainer senioren en diverse gerelateerde certificaten.

 

Met meer dan twee decennia ervaring in de keuken, kan ik putten uit een schat aan kennis die ik graag met je deel. Het aanpassen van favoriete familierecepten naar gezonde varianten is voor mij een uitdaging waar ik van geniet.

 

In het verleden heb ik zelf mogen ervaren wat overgewicht inhoudt met als dieptepunt in 2016 toen ik te maken had met Obesitas niveau 2 met psychische en fysieke belemmeringen van dien. Door een gewichtsverlies van maar liefst 40 kg en het omarmen van een gezonde levensstijl, kan ik mijzelf een ervaringsdeskundige noemen. Ik begrijp de uitdagingen en successen van het afvallen en geloof in het belang van het vasthouden aan je doelen.

 

Mijn missie bij Gezond4You is eenvoudig: ik wil zoveel mogelijk mensen begeleiden naar een gezond en vitaal leven. En ik geloof dat dit mogelijk is, stap voor stap.

 

Hoe gaan we dit doen? Met persoonlijke begeleiding en advies op maat, gebaseerd op mijn uitgebreide kennis als BGN-gewichtsconsulent, fitnesstrainer, leefstijlcoach, bootcamptrainster 2.0, kok en ervaringsdeskundige.

 

1_1036971[1]Bij Gezond4You draait alles om positieve veranderingen die leiden tot blijvende resultaten. We werken samen aan jouw doelen, zonder dat dit je hele leven overhoop hoeft te gooien. Door onze aanpak leer je geleidelijk je mindset, eet- en leefpatroon aan te passen, met aandacht voor jou en je gezin. Gezond4You staat voor genieten van gezond eten volgens de Schijf van Vijf, met wekelijks focus op verschillende aspecten van voeding en leefstijl, van ontbijt tot avondeten, inclusief ontspanning en sport.

 

Onze aanpak is niet alleen effectief, maar vooral ook inspirerend. Ik deel graag mijn passie voor gezond leven met jou en sta klaar om je te begeleiden op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven.

 

Benieuwd naar wat Gezond4You voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op mijn website of maak direct een afspraak. Laten we samen werken aan een positieve verandering!
 

 

Klik hier om in contact me mij te komen.