Sport bij Gezond4You - Gezond4you

Sport bij Gezond4You

Lekker bewegen en sporten in de buitenlucht en de natuur!

club_app_background

Bij Gezond4You draait alles om sporten in de buitenlucht, te midden van de prachtige natuur! Hoewel sportscholen en sportverenigingen goede opties zijn om aan je lichaam en conditie te werken, spreekt dit niet voor iedereen aan. Gelukkig bieden wij een alternatief. Bij ons train je met je eigen lichaamsgewicht en kleine materialen in de buitenlucht, op schitterende locaties te midden van de natuur.

Het hele jaar door kun je bij Gezond4You genieten van trainingen op de Needse Berg of op het sportcomplex Het Olthaar in Lochuizen. We maken gebruik van natuurlijke elementen zoals boomstammen, bankjes, de uitkijktoren en alles wat de omgeving te bieden heeft. Hierdoor wordt niet alleen de prachtige omgeving benut, maar wordt trainen ook leuk. In een gezellige groep werk je aan je conditie, kracht, stabiliteit, coördinatie en mobiliteit onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde sportinstructeur (FITNED geregistreerd).

Bij Gezond4You trainen zowel beginners als gevorderden vaak naast elkaar, maar wel op hun eigen niveau. De trainingen zijn zodanig opgebouwd dat alle niveaus samen kunnen trainen, waarbij beginners direct geholpen worden. Iedereen werkt aan zijn eigen doelen op een haalbaar niveau, maar we zorgen er wel voor dat je echt tot het uiterste gaat!

 

58375899_2196581483793592_4060851282984828928_nHerken jij jezelf in de volgende punten?

Het is leuk, gezellig en uitdagend.
Ideaal voor beginners, revalidatie en herstel.
Verbetering van de conditie van hart en bloedvaten.
Verlaging van de bloeddruk.
Vermindering van het risico op hart- en vaatziekten.
Verlaging van het cholesterolgehalte.
Verlaging van het cholesterolgehalte.
Stabilisatie van de bloedsuikerspiegel.
Vermindering van het risico op botontkalking.
* Ondersteuning bij het behouden van een gezond lichaamsgewicht.
* Verbetering van het algehele uithoudingsvermogen.
* Versterking van de spieren.
Zorgt voor mentale ontspanning, op jouw niveau.

 

Benieuwd naar onze lesmogelijkheden bij Gezond4You? Neem een kijkje op onze website onder "Lesaanbod Gezond4You". Of maak meteen een afspraak!

KLIK HIER!