Nieuws - Gezond4you

Nieuws

16-04-2024

Regenachtige Dagen? Geen Probleem! Ontdek Hoe Je Positieve Energie Kunt Vinden met Onze Buitenlessen!

  • Omarm de verandering! Regenachtige dagen kunnen ons een excuus geven om binnen te blijven, maar laten we die mindset veranderen. Trek je regenjas aan, pak een paraplu en kom naar onze buitenlessen bij Gezond4You! In een gezellige groep trainen is nog leuker, zelfs als het regent. We bieden Bootwalk, Bootcamp, Bootcamp-light en circuittraining - voor ieder wat wils. Frisse lucht doet wonderen voor je humeur!
  • Vind de schoonheid in de regen! Regen kan een rustgevend geluid zijn dat ons helpt te ontspannen. Luister naar het getik op de ramen en geniet van het gezellige gevoel van knus binnen zijn.
  • Focus op binnenactiviteiten! Als buiten sporten geen optie is, probeer dan eens wat leuke binnenactiviteiten zoals yoga, dansen of zelfs een thuisworkout. Beweging is nog steeds belangrijk, ongeacht het weer!
  • Omring jezelf met positiviteit! Zoek naar inspirerende boeken, luister naar motiverende podcasts of praat met vrienden en familie die je positieve energie geven. Samen staan we sterker!


En als je zin hebt om zelf de positieve energie te ervaren, nodigen we je uit voor een gratis les bij Gezond4You! Hier is ons lesaanbod:

Bootwalk: Zondag en woensdag om 9:00 uur.
Bootcamp-light: Zondag om 10:15 uur.
Bootcamp: Woensdag om 10:15 uur.
Circuittrainingen: Maandag om 18:45 uur en woensdag om 19:30 uur.


Kies een van onze buitenlessen en kom mee trainen. We beloven je dat je je na afloop energieker en positiever zult voelen dan ooit tevoren!

 

Ervaar onze sportlessen met een gratis proefles! Klik hier om je direct aan te melden.
 

 

#PositieveEnergie #RegenachtigeDagen #Motivatie

 

Janet Bannink - BGN-Gewichtsconsulent - leefstijlcoach en sportinstructeur Neede Berkelland