Voedingsadvies - Gezond4you

Voedingsadvies

Er wordt veel geschreven over voeding en wat wel of niet gezond zou zijn. Ons motto is vooral dat je een voedingspatroon moet kiezen dat bij jou past en eten moet uitzoeken dat jij lekker vindt. Als je bij je eigen behoeften aansluit zal het je minder moeite kosten om dit nieuwe patroon vol te houden en heeft een nieuw patroon de meeste kans van slagen. Daarnaast is elk lichaam uniek en zo ook de voeding die jouw lichaam nodig heeft.

Wij begeleiden mensen met vragen rondom gezonde voeding of vragen over gewichtsproblematiek (gewichtsreductie, gewichtstoename, gewichtsbehoud).

Het startpunt bij voedingsadvies is een grondige voedingsanalyse van jouw voedingspatroon: o.a. krijg je alle voedingsstoffen binnen, hoe zit het met de vitamines en mineralen, welke producten zijn goed voor jou. Hierna gaan we stapsgewijs aan de slag met de doelen die jij stelt.

Gezond4You is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten (BGN). Consulten op het gebied van voeding worden (gedeeltelijk) door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Klik hier voor de vergoedingen.