Voor wie? - Gezond4you

Voor wie?

Gezond4You begeleidt zowel vrouwen als mannen die vragen hebben over voeding en gezonde leefstijl of willen (of moeten) afvallen of aankomen. Ook wanneer je als doel hebt om bewust gezonder te gaan leven of om je gezonde gewicht te behouden ben je bij mij aan het goede adres. 
Heeft jouw over- of ondergewicht een medische of psychische oorzaak, dan verwijs ik je graag door naar een diëtiste, huisarts, psycholoog of andere hulpverlener.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Door middel van gedegen en persoonlijk advies, coaching en motivatie werken we samen toe naar een gezond voedings- en leefpatroon. Je krijgt geen dieet voorgeschreven, maar krijgt een gezonde leefstijl aangeleerd volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum en de Schijf van Vijf.

Wat is mijn werkwijze?
Aansluitend bij jouw eigen situatie en mogelijkheden, geef ik eerlijk antwoord op je vragen en deel mijn kennis over voeding en gezondheid graag met je. Je krijgt advies, tips & trucs, maar je leert ook hoe je met je eigen valkuilen om kunt gaan. Zo leer je uiteindelijk zelf wat je kunt doen om je gezonde leefstijl te bereiken én te behouden. We werken dus samen totdat je het uiteindelijk zelf kunt. Hoe we de begeleiding precies aanpakken, hangt van jou af.

Hieronder enkele voorbeelden:
Ben je het zat om te jojo-en en wil je nu écht een keer blijvend 10 kilo afvallen en vitaal blijven? Dan raad ik je aan om een langduriger begeleidingstraject aan te gaan, om jezelf de tijd te geven om de gezonde voeding in je dagelijkse patroon te integreren.
Ben jij bijvoorbeeld al bezig met bewuster en gezonder leven en vraag je je af of je op de goede weg bent? Kom dan langs voor een (eenmalig) voedingsadvies.
Wil je een stok achter de deur om die verloren kilo’s er definitief af te houden? Kies dan voor losse weegmomenten of voor een 10-strippenkaart met elke maand één afspraak.

Wil je afvallen, dan berekenen we allereerst hoeveel je dient af te vallen om op een gezond gewicht te komen. Vervolgens wordt er een plan opgesteld om jouw streefgewicht te bereiken. Je krijgt uitgebreid advies over voeding en bewegen. Je zult gestimuleerd en gemotiveerd worden om jouw doel te bereiken. En heb jij je streefgewicht bereikt, dan kan ik als BGN-gewichtsconsulent dé stok achter de deur zijn om op gewicht te blijven door middel van consulten of weegmomenten.

Wil je graag meer weten, neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis informatiegesprek. Klik hier!