Afvallen - Gezond4you

Afvallen

Misschien ben je in het verleden al vaker afgevallen, maar zitten de kilo’s er nu weer aan. Meestal veranderen de mensen die af willen vallen hun eetpatroon ineens en gaan ze daarbij ook nog eens intensief sporten. Of ze gaan in op die advertenties waar vaak wordt gesproken over preparaten die vet oplossen of extra calorieën verbranden. Deze preparaten of kuren (zoals bijvoorbeeld Modifast, Cambridge, eiwitshakes of sportvasten) die wonderen lijken te verrichten werken helaas vaak maar voor even… Op een goed moment krijg je toch weer die onbedwingbare trek in iets wat volgens je strenge dieet verboden is. En zo’n moment komt dan steeds vaker, totdat je uiteindelijk weer in je oude gewoontes terugvalt en de kilo’s er zo weer aan zitten (het jojo-effect).

De kracht van Gezond4You is dat jij niet in één klap al je voedingsgewoonten gaat veranderen. Door de stap-voor-stap aanpak van Gezond4You pas je je eetpatroon maar heel geleidelijk aan. Dit is veel beter vol te houden, en het is gezond voor het hele gezin omdat jij niet iets apart hoeft klaar te maken. Elke week leg je de focus op een ander aspect van je voeding en leefstijl. Van ontbijt tot de tussendoortjes tot het avondeten, maar ook van ontspannen tot sporten.

Het lijkt dan misschien alsof je niet zo hard aan het werk bent om af te vallen, maar toch val je langzaam af, normaliter ca. 500 gram tot 1 kg per week.

De basis van Gezond4You afvallen is om lekkere gerechten te kiezen op basis van pure ingrediënten. Bovendien zullen via deze methode je eetgewoontes blijvend veranderen. Uit onderzoek blijkt dat mensen zich nieuwe gewoontes pas na ongeveer 2 maanden eigen maken. Pas na die periode lukt het om het nieuwe gedrag bijna automatisch vol te houden, zodat je blijft afvallen tot een gezond en natuurlijk gewicht. Omdat het Gezond4You-plan zo geleidelijk gaat is het resultaat ook echt blijvend. Dit kan ik uit eigen ervaring zeggen.

Na een gezamenlijk traject zul jij prima weten hoe je gezond moet eten en kun je zelfstandig verder gaan.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Klik hier!

Wil je weten hoe een traject eruit kan zien? Klik hier!