De 3 pijlers voor een fit lijf - Gezond4you

De 3 pijlers voor een fit lijf

 

De GEZOND4YOU Methode gaat uit van drie pijlers: gedragsverandering, voeding,  training, beweging & herstel. Dit zijn de basiselementen voor een gezond en fit lichaam. Geef ze alle drie de nodige aandacht én zorg voor voldoende balans ertussen. Het resultaat zal zijn dat je je fitter voelt en afslankt - die garantie geven we   je.

 

1: GEDRAGSVERANDERING

Zoals elk proces van verandering begint effectief werken aan je fitheid met de nodige zelfkennis, zodat je met de juiste instelling van start gaat.

Van welke invloed is jouw mindset op de kans van slagen? Hoe formuleer je een passend doel? Hoe zet je je dromen om in actie? Wat zijn je valkuilen en hoe ga je hiermee om? Hoe raak je en blijf je gemotiveerd? Kortom: hoe zorg je voor blijvende gedragsverandering?

 

2: VOEDING

We vertellen je wat voor eten past binnen een fitte leefstijl. Met ons voorbeeldboodschappen- lijstje maak je voortaan de juiste keuzes in de supermarkt. Je leert hoe je zelf een voedingsplan op kunt stellen, passend bij jouw persoonlijke doel. Wij berekenen bij GEZOND4YOU je energiebehoefte en geven je advies in wat je in eten nodig hebt om je doel te bereiken. Je leert precies wat gezond en minder gezond is, zodat je voedingsplan zo goed mogelijk aansluit op jouw doel.

 


3: TRAINING, BEWEGING & HERSTEL

Bij GEZOND4YOU kun je meetrainen in 1 van de gezellige sport groepen, of train je liever zelf en alleen, dan kun he je alle relevante trainingsleer, achtergrond- informatie en praktische adviezen om goed voorbereid van start te gaan ontvangen om in het vervolg  het maximale uit je training en gezondheid te halen. Ook vertellen we je alles over slapen en rust, een zeer belangrijk element dat zal bijdragen aan de vooruitgang die je zoekt, hoe gek dat misschien ook klinkt.

Sport je bij een andere sportaanbieder dat is ook hele top, sporten en bewegen is gewoon goed.

Ben je geen sporter? Geen probleem als je maar genoeg beweegt zoals wandelen en/of fiets. 

 

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Klik hier!

Wil je weten hoe een traject eruit kan zien neem dan contact met ons op? Klik hier!

3 pijlers