DE GEZOND4YOU METHODE - Gezond4you

DE GEZOND4YOU METHODE

Je kunt fit worden en afslanken eigenlijk zien als één groot spel, met je bereikte doel als finishline. Je bepaalt zelf de hoogte van je inzet- en daarmee beïnvloed je ook gelijk de hoogte van je winst. De weg naar je doel is gevuld met uitdagingen en obstakels, maar vooral met plezier en resultaten. Werken aan je gezondheid kan namelijk wel heel leuk zijn, zeker wanneer je vooruitgang merkt.

 

STARTPUNT: JOUW DOEL

Elk plan start met een doel. In het begin van de GEZOND4YOU Methode helpen we je op weg met het in kaart brengen van jouw beginsituatie en het formuleren van een passende doelstelling.

 

WORD JE EIGEN COACH

Met onze kennis en ervaring geven we jou alle handvatten om je eigen coach te worden. Tijdens de consulten krijg je de noodzakelijke informatie over gedragsverandering, beweging, training en voeding. Je leest alles over lifestyle en wat precies gezonde voeding is, maar ook hoe je ervoor zorgt dat je gezonde gewoontes aanleert en volhoudt. Zo beschik je over alle belangrijke informatie die je absoluut verder zal helpen bij het bereiken van je doel.


SAMEN STELLEN WE JOU PLAN OP

Maar met alleen kennis ben je er nog niet; het gaat uiteindelijk om de resultaten in de praktijk. De GEZOND4YOU Methode leert je de vaardigheden om een passend en effectief plan op te stellen en uit te voeren, jezelf te (blijven) motiveren en hoe je met obstakels omgaat. Met al deze kennis en kunde op zak ben jij later voortaan in staat om zélf je voedingsplan en lifestyle in te richten, passend bij je doel. Hoe je jouw veranderproces precies invult, is geheel aan jou. Allergisch voor pindakaas of hardlopen? Prima, laat je dat achterwege.

 

Genoeg alternatieven!

 

De GEZOND4YOU Methode leert je dus hoe je zelf je eigen lifestyle- en voedingsplan opstelt. We kunnen je voorzien van een standaard schema, maar voor het uiteindelijke resultaat is het veel beter om met een persoonlijk schema te werken. Dit geeft je de mogelijkheid tot maatwerk - geleverd door ons samen. Want wie kent jou nu beter dan jijzelf? Door samen je eigen plan op te stellen leer je de theorie toe te passen in de praktijk. Dit werkt vaak motiverend


Hoe lang je begeleiding uiteindelijk duurt hangt af van je voortgang, je doel en je wensen. Als je merkt dat je in de loop der tijd minder behoefte hebt aan regelmatige afspraken, kan er best een paar weken tussen de afspraken zitten.

Een persoonlijke begeleiding op maat, waarbij we de planning en frequentie van afspraken volledig aanpassen aan jouw wensen.

 

 

WAAR BASEREN WIJ ONZE ADVIES OP?

 

De missie van Gezond4You is het leveren van correct onderbouwde informatie over trainingen, voeding en gezondheid - puttend uit een combinatie van wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring. Ons streven is hieruit betrouwbare praktische adviezen te vormen.

 

Gezond4You is een leefstijlcoach pro praktijk met een gediplomeerde BGN-Gewichtsconsultent, sportinstructeur met diepgaande specialisatie in gezonde leefstijl. Gezond4You heeft daardoor veel praktische ervaringen en theoretische kennis in huis. Voor het aanvullen daarvan houden de de ontwikkelingen in de wetenschap nauwlettend in de gaten en blijven we ons verder ontwikkelen door studies en cursussen blijven te volgen. Ook maken we gebruik van de kunde van genormeerde instanties zoals het Voedingscentrum, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, NOC-NSF, de Gezondheidsraad en de beroepsvereniging NL Actief.Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Klik hier!

 

4 BGN_Logo_RGB voedingscentrum gezondheidsraad  noc-nsf  nl actief