Nieuws - Gezond4you

Nieuws

05-04-2024

Zomerfit in simpel stappenplan!

Als je zelf wilt proberen af te vallen om voor de zomer weer een paar kilo lichter te zijn, heb ik hier wat handige tips om je op weg te helpen! 

 
1.     Maak een plan: Begin met het opstellen van een realistisch plan dat bij jouw levensstijl past. Bedenk hoeveel kilo je wilt verliezen en in welk tijdsbestek, zodat je klaar bent voor de zomer! 

2.     Eet bewust: Kies voor gezonde, voedzame voeding en vermijd zoveel mogelijk bewerkte producten en snacks. Denk aan al die zomerse outfits die je straks weer wilt dragen! 

3.     Beweeg regelmatig: Voeg wat beweging toe aan je dagelijkse routine, zoals wandelen, fietsen of thuis workouts. Laat die zomervibes maar komen! 

4.     Houd een eetdagboek bij: Schrijf op wat je eet en drinkt gedurende de dag. Dit kan je helpen bewust te worden van je eetgewoonten en je motiveren om gezonde keuzes te maken voor de zomer! 

5.     Wees geduldig en vriendelijk voor jezelf: Afvallen kost tijd, dus wees niet te streng voor jezelf. Richt je op je doelen voor de zomer en blijf positief! 
 

En vergeet niet, als je op zoek bent naar deskundige begeleiding, ben ik er als BGN-gewichtsconsulent, ervaringscoach en leefstijlcoach om je te ondersteunen op jouw reis naar een gezonder leven!

 

Bij Gezond4You hanteren we een positieve benadering en bieden we een persoonlijke aanpak. Samen streven we naar jouw welzijn, zodat je vol vertrouwen de zomer tegemoet kunt gaan!

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of plan direct een intakegesprek. Laten we samen werken aan een gezondere en gelukkigere versie van jou, zodat je straks volop kunt stralen deze zomer!

 

Wil je meer tips of persoonlijk advies? Aarzel niet om me een berichtje te sturen! Ik help je graag op weg naar een gezondere en gelukkigere versie van jezelf.

 

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je ons bereiken via telefoonnummer 0613169909, bezoek onze website www.gezond4you.nl, of stuur een e-mail naar info@gezond4you.nl.
 
 
 
 

 

 #GezondLeven #BGNgewichtsconsulent #Afvallen #ZomerKlaar #GezondLeven #Tips #PositieveVibe#GezondLeven #BalansInEten #YouGotThis#Gezond4You #GezondLeven #Welzijn #Vitaliteit #GezondeKeuzes #GezondLevenBegintHier #Gezondheid #Levensstijl #Neede #Lochuizen #Berkelland #Geesteren #Gelselaar #Noordijk #Borculo