Artikelen - Gezond4you

Artikelen

09-07-2020

Nieuwe sportaanbod bij Gezond4You

Gezond4You biedt  vanaf nu verschillende soorten sport aan in de buitenlucht van:

BOOTCAMP
POWER FIT-WALK
CROSSFIT

 

BOOTCAMP

Geef jezelf volledig in de buitenlucht!

 

Meld je aan voor onze Bootcamp en sport lekker buiten op de Needse Berg onder leiding van een gediplomeerde trainster. Bootcamp is een intensieve training van een uur, bestaande uit zowel cardio- als krachttraining. Sportmaterialen zijn niet nodig. Alles wat we nodig hebben vinden we op de Needse Berg. We gebruiken natuurlijke objecten zoals boomstammen, maar ook bankjes, de uitkijktoren en alle mogelijkheden van de Ordelmanskoele en het Beukenbos. Zo wordt deze mooie omgeving volledig benut en is het leuk om te trainen in een gezellige groep. Push jezelf tot het uiterste en verbeter je weerstand, kracht, conditie en verbrand ook nog eens vet. Door de frisse buitenlucht voel jij je al snel fitter, fysiek en mentaal.

Deze training wordt alleen gegeven op de Needse Berg.

 

POWER FIT-WALK

Houd je van buitensporten, maar is hardlopen geen optie? Dan is Power Fit-walk wel iets voor jou!

 

Power Fit-walk is een variant op het populaire Bootcamp. Power Fit-walk is een gevarieerde training gericht op flexibiliteit, balans en comfort. In plaats van hardlopen wordt er bij Power Fit-walk in een stevig tempo sportief gewandeld. In de actieve pauzes worden spierversterkende oefeningen gedaan. Alle oefeningen worden uitgebreid uitgelegd en begeleid zodat er zo min mogelijk kans op blessures is. Power Fit-walk is een les voor iedereen, van jong tot oud, fit als ook geheel niet fit, die graag buiten actief is maar hardlopen en de reguliere bootcamp trainingen te zwaar of te belastend vindt. De route, afstand en oefeningen zijn steeds wisselend. Het is een ideale training om op relatief snelle manier (weer) fit te worden zodat je lekker in je vel zit. De kracht van Gezond4You is: Je kunt en mag zijn zoals je bent, met je eigen persoonlijke doelen waar jij aan wilt werken. De Gezond4You trainster zorgt ervoor dat het LEUK is om fanatiek te trainen en dat je kunt lachen en plezier hebt tijdens de Power Fit-walk les!

Wees niet bang dat je te weinig conditie hebt. Daar gaan we aan werken en je maakt iedere keer weer een stap vooruit!

Deze training wordt gegeven op de Needse Berg en in het Gemeentepark van Borculo.

 

CROSSFIT

Een training om fitter en sterker te worden

 

De CrossFit is een functionele training, ingericht voor een intensieve full-body workout in de frisse buitenlucht van Lochuizen. In de CrossFit les gebruiken we materialen zoals touwen, medicine ball, hoepels, springtouwen, barbells, kettlebells en natuurlijke materialen. Tijdens de training gebruik je bewegingen uit het dagelijks leven, zoals rennen en/of wandelen, tillen, duwen en springen. Maar dan veel intensiever! Om naar een sterk, lenig en gebalanceerd lichaam toe te trainen, jouw conditie te verbeteren en vet te verbranden.

Deze training wordt gegeven in Lochuizen. 

 

Trainen op je eigen niveau

Wees niet bang dat je te weinig conditie hebt. Daar gaan we aan werken en je maakt iedere keer weer een stap vooruit. Iedereen doet wat voor hem of haar haalbaar is en werkt aan zijn eigen doel.  Bij Gezond4You wordt je getraind door een gediplomeerde trainster en zij zorgt ervoor dat het LEUK is om fanatiek te trainen en dat je kunt lachen en plezier hebt tijdens lessen!

 

Hoe werkt het?

Trainingstijden? Klik hier

Durf jij de uitdaging aan en doe je de volgende keer met ons mee? Geef je dan op en Klik  hier!