Bootcamp bij Gezond4You - Gezond4you

Bootcamp bij Gezond4You

Zoek je een superleuke en goede buitensporttraining, dan is Bootcamp iets voor jou!

Wat is Bootcamp?
Bootcamp is een afwisselende training voor mannen en vrouwen. Je bouwt individueel en in teamverband aan je conditie door intervaltraining, spierversterkende oefeningen en spelvormen. Intervaltraining is een effectieve en efficiënte manier om vet te verbranden, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je spieren te versterken. Bij een bootcamptraining passen we intervaltraining toe door het in hoog tempo afwisselen van cardio- en krachtelementen. Dit is een van de meest effectieve trainingstechnieken om af te vallen. Je gaat je beter voelen en dat is ook goed voor je zelfvertrouwen. Je krijgt meer conditie, kracht, souplesse en explosiviteit en geloof me, je wilt alleen nog maar meer. Zo bereik je snel resultaat, of je doel nu meer kracht is, een betere conditie of een paar kilo’s afvallen, het programma is geschikt voor alle fitnessniveaus en uitdagend voor iedereen.

Gezond4You biedt 2 soorten Bootcamp
Power-walk, ideaal voor de niet getrainde en beginnende sporters.
Gezond4You Bootcamp voor de beginnende en gemiddelde sporter.

‘Supervette trainingen op een geweldige locatie’

Onze trainingen vinden plaats op een van de mooiste locaties in Nederland. Het gehele jaar door trainen we met Gezond4You op de Needse Berg. We gebruiken de natuurlijke objecten, zoals boomstammen, maar ook de bankjes, de uitkijktoren en alle mogelijkheden van de Ordelmanskoele en het Beukenbos. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur. Je gaat werken aan je CONDITIE, KRACHT, STABILITEIT, COÖRDINATIE en MOBILITEIT in een gezellige groep!

Trainen op je eigen niveau
Wees niet bang dat je te weinig conditie hebt. Daar gaan we aan werken en je maakt iedere keer weer een stap vooruit. Iedereen doet wat voor hem of haar haalbaar is en werkt aan zijn eigen doel. Gezond4You is gecertificeerd Bootcamp trainster en zorgt ervoor dat het LEUK is om fanatiek te trainen en dat je kunt lachen en plezier hebt tijdens de bootcamp!


Woensdag (Neede)  
Power-walk (wandel) 09.00 tot 10.15 uur
Bootcamp (hardlopen) 10.15 tot 11.30 uur
Donderdag (Borculo)  
Power-walk (wandel) 19.30 tot 20.45 uur
Bootcamp (hardlopen) 19.30 tot 20.45 uur
Zondag (Neede)  
Power-walk (wandel) 09.00 tot 10.15 uur
Bootcamp (hardlopen) 09.00 tot 10.15 uur

Hoe werkt het?
De eerste training is altijd gratis zodat je kunt ervaren wat Gezond4You Power-walk of Bootcamp is. Je proeft de sfeer binnen de groep en ontdekt of bootcamp echt iets voor jou is. Wil je vervolgens mee blijven doen aan de Bootcamptrainingen, dan kun je je aanmelden via deze website.

Durf jij de uitdaging aan? Klik dan hier!